Afscheid George Harinck

Het HDC neemt afscheid van prof. dr George Harinck

29-11-2018 | 15:00

AFSCHEID
Op 29 november aanstaande is het zover: het Historisch Documentatiecentrum voor het Nederlands Protestantisme (1800-heden) neemt afscheid van prof. dr George Harinck, de man die drie decennia zijn beste krachten heeft gegeven aan het HDC. Sinds 1985 werkte Harinck bij het centrum, waarvan hij van 2004-2017 directeur was. Graag markeren wij dit bijzondere moment samen met u. Overigens prijzen wij ons gelukkig dat Harinck wel verbonden zal blijven aan de Vrije Universiteit in de functie van hoogleraar neocalvinisme.

Het HDC nodigt u van harte uit voor de officiële afscheidsbijeenkomst op 29 november van 15:00-17:00 uur in het Auditorium in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Aansluitend heeft u de gelegenheid om tijdens de receptie George Harinck de hand te drukken.

De toegang is uiteraard vrij, maar in verband met de catering horen wij graag van tevoren of u van plan bent te komen. U kunt dat laten weten door te e-mailen naar hdc@vu.nl of te bellen naar 020-598 5270.

Lees hier de volledige uitnodiging